Training


Aikido Regelmatig
Woensdag 16:30-17:15 Gevorderden Aikido
17:15-17:30 Beginners / Gevorderden Zwaard
17:30-18:30 Beginners / Gevorderden Aikido
TU Delft Sports card Mekelweg 8, Delft

 

Aikido Intensief
Tweede zaterdag van de maand (zie zijkolom) 13:00-15:00 Beginners / Gevorderden Aikido
15:00-15:30 Beginners / Gevorderden Stok
De YP Gratis Oeverwallaan 130, Ypenburg (naast Delftse Hout)

 

Wij oefenen Aikido in een ontspannen en veilig sfeer. Omdat aikido geen competities kent gaat het niet om winnen of verliezen, maar om zich samen met wederzijds respect te verbeteren en te ontwikkelen.

Na de opwarming waarin stretching, ademhaling, voetenwerk alsook veilig rollen en vallen worden geoefend, leren we de verschillende aikido vormen en technieken in samenwerking met een partner door afwisselend de rol van de aanvaller of de verdediger uit te voeren.

Door werken met contact en interactie maken we ons in de loop van de tijd de technieken en de fysieke en mentale houding eigen welke uiteindelijk het verbinden van tegengestelde bewegingen en intenties mogelijk maken.

Dit proces wordt verder ondersteund door regelmatig met houten zwaarden en stokken te oefenen om afstanden, lijnen en draaiassen te verhelderen en de martiale aspect van Aikido te bevorderen.

Martin Mühlenbrock is een ervaren en internationaal getrainde Aikido meester met een derdegraads zwarte band (sandan) evenals een competent en rijkserkend Aikido leraar (niveau 3).

Mark Disco is een ervaren Aikido meester met een tweedegraads zwarte band (nidan) evenals een competent en rijkserkend Aikido assistent leraar (niveau 2).

 

training