Training


Aikido group

 

Kom en doe mee bij onze groep van enthousiaste Aikido beoefenaars, variërend van beginners tot meesters in Aikido. Mannen en vrouwen trainen samen omdat er in Aikido geen wedstrijden zijn en energie en finesse belangrijker zijn dan fysieke kracht.

 

Aikido Regelmatig
Woensdag 16:30-17:15 Gevorderden Aikido
17:15-17:30 Beginners / Gevorderden Zwaard (ken)
17:30-18:30 Beginners / Gevorderden Aikido
TU Delft Mekelweg 8, Delft Sports card

 

Aikido Intensief
Tweede zaterdag van de maand (zie zijkolom) 13:00-14:00 Beginners / Gevorderden Stok (jo)
14:00-15:30 Beginners / Gevorderden Aikido
De YP Oeverwallaan 130, Ypenburg (naast Delftse Hout)

 

In het begin is er geen speciale kleding nodig, slechts comfortabele sport kleren met een lange broek. Aikido training is op blote voeten, en slippers zijn handig om buiten de mat (tatami) te lopen.

Een Aikido beoefenaar (aikidoka) draagt gewoon een wit vechtsportpak (gi) met een band (obi), welke wit is bij een student (kyu) en zwart bij een meester (dan). Daarnaast dragen meester en gevorderde studenten zwarte of blauwe broekrokken (hakama).

Martin Mühlenbrock is een ervaren en internationaal getrainde Aikido meester met een derdegraads zwarte band (sandan) evenals een competent en rijkserkend Aikido leraar (niveau 3).

Mark Disco is een ervaren Aikido meester met een tweedegraads zwarte band (nidan) evenals een competent en rijkserkend Aikido assistent leraar (niveau 2).